Leon Dohmen, Technisch Specialist bij Attero


Attero is marktleider in Nederland als het gaat om afvalverwerking. Al ruim 90 jaar is het bedrijf actief in het terugwinnen en hergebruiken van energie en grondstoffen uit afval. Attero heeft ook een vestiging aan de Fregatweg in Maastricht. Op die locatie bevindt zich een overslagstation en een tunnelcomposteerinstallatie. In deze tunnelcomposteerinstallatie wordt uit gft en groenafval hoogwaardige compost geproduceerd.

Al meer dan 10 jaar werken Attero en RBZuyd nauw samen en dit tot volle tevredenheid van de afvalverwerker.


Leon Dohmen, Technisch Specialist bij Attero: "RBZuyd beschikt over veel ervaring en brengt altijd goed advies uit. Samen met RBZuyd komen wij altijd tot de juiste oplossing."


“Jaarlijks worden stops ingelast om ons materieel te onderhouden”, gaat Leon Dohmen verder. “Voor deze onderhouds- en revisiewerkzaamheden zetten we steeds vaker het vakmanschap van RBZuyd in. Zo ook recent toen onze shredder gereviseerd moest worden.”“RBZuyd onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Zij hebben veel expertise op het gebied van oplassen, machinebouw en constructie, en ze beschikken over een werkplaats, een constructieafdeling en een goede ploeg monteurs. Dat zijn stuk voor stuk redenen waarom wij graag samenwerken met RBZuyd”, aldus een tevreden Leon Dohmen.


114 keer bekeken

RevisieBedrijf Zuyd (RBZuyd) groeit stevig door en daarom hebben wij ons wagenpark uitgebreid met maar liefst zeven gloednieuwe Peugeots Partner, gekozen tot bedrijfsauto van het jaar 2019.


Door deze uitbreiding zijn onze medewerkers mobieler en flexibeler. Wij kunnen nu nog sneller inspringen op vragen en wensen van onze klanten en op uw bedrijfslocatie onze expertise inzetten. Snel, vakkundig en professioneel onze klanten bedienen, daar staan we voor en daar gaan we voor!


De zeven nieuwe bedrijfsauto’s zijn afkomstig van Welling Autobedrijven in Heerlen en werden zaterdag 27 februari jl. afgeleverd bij RBZuyd in Maastricht. Alle auto’s zijn natuurlijk gelijk voorzien van bedrijfsbelettering en logo in de mooie huisstijl van RBZuyd.190 keer bekeken
1
2