top of page

"RBZuyd onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid"

Leon Dohmen, Technisch Specialist bij Attero


Attero is marktleider in Nederland als het gaat om afvalverwerking. Al ruim 90 jaar is het bedrijf actief in het terugwinnen en hergebruiken van energie en grondstoffen uit afval. Attero heeft ook een vestiging aan de Fregatweg in Maastricht. Op die locatie bevindt zich een overslagstation en een tunnelcomposteerinstallatie. In deze tunnelcomposteerinstallatie wordt uit gft en groenafval hoogwaardige compost geproduceerd.

Al meer dan 10 jaar werken Attero en RBZuyd nauw samen en dit tot volle tevredenheid van de afvalverwerker.


Leon Dohmen, Technisch Specialist bij Attero: "RBZuyd beschikt over veel ervaring en brengt altijd goed advies uit. Samen met RBZuyd komen wij altijd tot de juiste oplossing."


“Jaarlijks worden stops ingelast om ons materieel te onderhouden”, gaat Leon Dohmen verder. “Voor deze onderhouds- en revisiewerkzaamheden zetten we steeds vaker het vakmanschap van RBZuyd in. Zo ook recent toen onze shredder gereviseerd moest worden.”“RBZuyd onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Zij hebben veel expertise op het gebied van oplassen, machinebouw en constructie, en ze beschikken over een werkplaats, een constructieafdeling en een goede ploeg monteurs. Dat zijn stuk voor stuk redenen waarom wij graag samenwerken met RBZuyd”, aldus een tevreden Leon Dohmen.


220 weergaven0 opmerkingen

Comments


Bosserveld-logo.png
bottom of page