top of page
WAT DOEN WIJ
ENGINEERING EN FABRICAGE

Met als uitgangspunt ‘zo goed als nieuw’, ontwerpt en fabriceert Machinefabriek Bosserveld machine-onderdelen die het origineel ten minste evenaren, of liever nog: overtreffen. Onze engineers maken in AutoCAD een technische tekening en 3D-model van het onderdeel, dat we daarna in onze eigen werkplaats fabriceren. Zo kunnen we het versleten of defecte onderdeel vlot vervangen door een geoptimaliseerd nieuw onderdeel.

WAT DOEN WIJ
REVISIE EN ONDERHOUD

Machinefabriek Bosserveld is gespecialiseerd in de revisie van productiemachines en het onderhoud van complete machineparken. Regelmatig onderhoud voorkomt niet alleen dure reparaties, maar zorgt tevens voor feilloos werkende machines en een geoptimaliseerd productieproces. Overweegt u ook eens een gebruikte machine aan te schaffen en te laten reviseren door Machinefabriek Bosserveld. Dat is vaak een stuk voordeliger dan een nieuwe machine.

WAT DOEN WIJ
INNOVATIES

Machinefabriek Bosserveld herstelt al uw defecte machines. Daarbij gaan we altijd op zoek naar de meest economische en innovatieve oplossing. We repareren herstelbare onderdelen en vervangen onderdelen die niet te repareren zijn. Overigens kunt u (dure) reparaties eenvoudig voorkomen door periodieke inspecties en preventief onderhoud. Dat voorkomt niet alleen nare verrassingen, maar verlengt tevens de levensduur van uw machine.

[ FABRICAGE ]
Bosserveld-logo.png

UW

PARTNER

IN TOTAAL

REVISIE

Wij fabriceren, onderhouden, reviseren 

en repareren productiemachines en 

machine onderdelen, hoofdzakelijk 

voor de industrie.

WAT DOEN WIJ
BESTE KEUZE
ONTZORGEN

Verspreid over onze afdelingen engineering, verspaning, constructie, montage en elektrotechniek, werken meer dan 25 vakkundige engineers, bankwerkers, monteurs, techneuten en lassers. Zij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw project zo snel mogelijk op te leveren, zonder concessies op het vlak van kwaliteit. Als het moet werken zij de klok rond om uw machine te repareren en uw gestagneerde productie weer vlot te trekken. 

BESTE KEUZE
OOK OP LOCATIE

Wij beschikken over een state of the art machinepark voor uiteenlopende verspanende en niet-verspanende bewerkingen. Diverse werkzaamheden kunnen wij ook op locatie verrichten. In onze goed geoutilleerde werkplaats - handig gelegen langs de Maas - kunnen wij nagenoeg elk machineonderdeel vlot (re)produceren. Klein of groot, tot complete machines aan toe. Zelfs zonder de originele blauwdruk. Download technische gegevens:

Verpanende

bewerkingen

Niet verpanende

bewerkingen

BESTE KEUZE
OVER ONS
KORTE HISTORIE

De geschiedenis van Machinefabriek Bosserveld gaat meer dan driekwart eeuw terug, tot begin jaren 30 van de vorige eeuw. Begonnen als technische dienst van een baggeraar, heeft ons in 1995 verzelfstandigde bedrijf zich intussen ontwikkeld tot een fullservice machinefabriek, werkzaam voor klanten uit alle branches in de industriële sector.

VACATURES
WERKEN BIJ ONS

Machinefabriek Bosserveld zoekt regelmatig collega’s / stagiair(e)s voor haar afdelingen engineering, fabricage, constructie en montage. We zijn altijd geïnteresseerd in goede vakkundige mensen. Je kunt altijd een open sollicitatie (korte motivatie + cv) richten aan rob.albertz@bosserveld.nl en dan nemen wij contact met jou op.

OVER ONS / VACATURES
CONTACT
WAAR ZITTEN WIJ

Machinefabriek Bosserveld BV

Bosscherweg 97

6219 NE Maastricht

Rob Albertz, zaakvoerder

M +31(0)6 295 32 011

Rob.Albertz@bosserveld.nl

Algemeen

T +31(0)43 321 38 84 

info@bosserveld.nl 


KvK 14071382

BTW NL810178114B01

RABOBANK 11.41.44.176

IBAN NL08RABO0114144176

BIC RABONL2U

OFFERTE AANVRAAG
HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Heeft u een vraag of wilt u een passend en geheel vrijblijvend aanbod. Als wij uw aanvraag binnen hebben, nemen wij met u contact op om uw wensen met u door te nemen. Velden met een * zijn verplicht!

Naam * *

E-mailadres * *

Telefoonnummer

Adres

Onderwerp

Bericht * *

Bedankt! Uw bericht is verzonden. Wij zullen spoedig met u contact opnemen!

OFFERTE
CONTACT
TEAM
bottom of page