top of page

De engineers van RBZuyd

RevisieBedrijf Zuyd (RBZuyd) draait op volle toeren en timmert goed aan de weg. We mogen veel industriële klanten ondersteunen met onze expertises en daar zijn wij heel erg trots op.


Dat ondersteunen doen we op velerlei manieren. Bijvoorbeeld omdat wij productiemachines en machineonderdelen fabriceren, onderhouden, reviseren en repareren. Daarmee helpen wij een groot deel van onze klanten en relaties.


Maar onze service en expertise gaat veel verder. Zo werken een aantal specialisten van RBZuyd vrijwel constant op locatie van onze klanten en worden daar complete machineparken onderhouden en gemanaged. Op die manier borgen wij samen met onze klant dat een productieproces optimaal en storingsvrij verloopt.


Naast al dit (periodieke) onderhoud op locatie en het revisiewerk in onze eigen technische werkplaatsen komt het vaak voor dat klanten productie gerelateerde technische wensen of ideeën hebben. Dan komt de afdeling Engineering van RBZuyd in actie.


De engineers van RBZuyd"Heeft een klant een wens of idee, dan voorzien wij hem van advies. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de beste oplossing voor onze klanten bedenken. Dat voorstel werken wij vervolgens via technische tekeningen uit zodat wij de klant optimaal kunnen informeren en adviseren. Zitten we samen op één lijn en is uiteindelijk alles naar wens van de klant, dan kan alles in eigen huis worden geproduceerd en op locatie van onze klant worden gemonteerd. Wij kunnen onze klanten volledig en optimaal ontzorgen", aldus Nick Ramaekers, senior engineer bij RBZuyd. 

Wij zoeken nog een engineer!


Spreekt bovenstaand verhaal jou aan en/of ken je iemand die als engineer past bij RBZuyd? Stuur ons dan een mailtje via info@rbzuyd.nl en wie weet kom jij ons team van engineers versterken.Onze engineers, van links naar rechts:

Mathieu Kessels, Frank Hoofs, Nick Ramaekers en Roy Kessels503 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Bosserveld-logo.png
bottom of page