top of page

RBZuyd is VCA** gecertificeerd

Fantastisch nieuws: vanaf augustus 2022 is RBZuyd VCA** gecertificeerd!


VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat laat een bedrijf zien dat het veilig en gezond werken belangrijk vindt. Het VCA-certificaat verzekert opdrachtgevers en klanten dat ze samenwerken met een deskundige en betrouwbare partner.


VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk daarbij aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Bij uitstek het werkterrein van RBZuyd.


Daarom zijn wij enorm trots om te melden dat RBZuyd sinds augustus 2022 het belangrijke VCA** certificaat heeft behaald!De VCA-certificering kent drie niveaus. RBZuyd is VCA** (twee sterren) gecertificeerd. Dat betekent niet alleen de directe beheersing van veiligheids-, gezondheids- en milieuactiviteiten op de werkvloer, maar dat ook belangrijke taken als beleid, structuur en planvorming geborgd zijn. Met name deze laatste checkpunten zijn belangrijk bij turnkey projecten.


Weten wat RBZuyd voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@rbzuyd.nl

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Bosserveld-logo.png
bottom of page